* Coaching Ellie Keizer, M. Sc.
* Counselling
* Loopbaanbegeleiding 'Sterk in beweging'
* Verzuimbegeleiding
* Outplacement

Welkom

Wij bieden u ondersteuning op het terrein van Executive coaching, Persoonlijke coaching, Loopbaanbegeleiding, Verzuimbegeleiding, Outplacement en Gestalttherapie.

Dit coachingsbureau wordt geleid door Ellie Keizer die haar deskundigheid als coach gefundeerd heeft op haar succesvolle carrière als leidinggevende in het bedrijfsleven en de consultancy. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als accountmanager in begeleiding en acquisitie opgedaan. Wat haar onderscheidt in haar functioneren als coach is dat zij als Gestalt-psychotherapeut gedragspatronen effectief kan veranderen waardoor het functioneren van uw medewerkers duurzaam verbetert.

Sleutelbegrippen in onze werkwijze zijn respect, integriteit, oprechtheid en resultaatgerichtheid. Samen met u wordt gezocht naar uw persoonlijke authenticiteit.


Wie bent u en waar staat u voor?


contents_img01.jpg

Visie

Onze missie is om de specifieke prestaties van individuen en daarmee van organisaties te verbeteren. Hierbij staan de strategische doelstellingen van een organisatie centraal. Op individueel niveau werken we vanuit uw persoonlijke drijfveren. Onze systeembenadering gaat nadrukkelijk verder dan het sleutelen aan componenten.

Wij zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling van een organisatie begint bij de groei van het individu. We benaderen een organisatie als een levend organisme met een eigen dynamiek en cultuur. Deze te leiden vraagt om transformationeel leiderschap. Maar ook van de individuele medewerker vergt dit de moed om zichzelf te ontwikkelen.

De optelsom van strategie en zingeving in combinatie met de inzet van de Gestaltmethodiek maakt ons bureau anders. We werken 'van binnen naar buiten' en dat levert een duurzaam resultaat op.

'Happiness is not a destination, it 's a method of life'

www.ikzoekeencoach.info